Wonen zonder stress? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van onze vergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering van ZLM. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen als Huis In Eén Verzekeringen en Reaal die schade als gevolg van storm, bliksem, brand, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Goedkope inboedelverzekering ZLM april 2024

Door middel van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld water, diefstal, vandalisme, inbraak, brand. Denk bijvoorbeeld aan een defecte TV. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als kruiden of hobby-artikelen? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goedkope inboedelverzekering van ZLM? Gebruik hiervoor direct de vergelijkingstool. Vaak doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms is dit alles te combineren met motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als EAG Assuradeuren en nowGo bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Univé.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn inclusief. Op die manier wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. bliksem en diefstal. Via een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.

Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.

Diefstal en inbraak

Diefstal in jouw woning is altijd een risico. De Flippermethode of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw woning loopt middels de opstal, de spullen die je kwijt bent worden betaald via de inboedelpolis.

Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een hoosbui / bevroren leidingen. Je kunt last krijgen van een onbruikbare droger. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal- of inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.

Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn schade aan het dak. Veelal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot om en nabij de €410.

Binnen een paar minuten een goedkope ZLM woonverzekering afsluiten
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hier bekijk je meer informatie. Verzeker jouw de woning met ZLM eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is je huis beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die passen bij jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket van ZLM

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag jouw ZLM woonverzekering completer maken met verschillende handige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina bekijk je nuttige specificaties (of check details over Haarlem, Oss en Zwolle).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval geen gek idee. Deze additionele verzekering staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

  • de hond springt iemand omver
  • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
  • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent. Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een laptop en viool. Waak voor oververzekering: dikwijls hebben jullie al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten van ZLM

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een onbruikbare bank en ook kosten van een ziekenhuis. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten staan jou bij beginnend bij €1.350.000 tot €4.550.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is er al vanaf €3,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: REAAL Verzekeringen.

ZLM Rechtsbijstandverzekering
De rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Denk aan salarisaanpassing en conflict met verhuurder. Dan is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit verschillende varianten.

   • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
   • Werk & Inkomen (bijv. pensioenen)
   • Module Wonen (bijv. geschillen met de buren)
   • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De maandelijkse premies verschillen nogal (startend vanaf €37,55 tot en met €27,35 per maand in april 2024). Het tarief hangt af van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering ZLM afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering