Verzekeringspakket vergelijken

Gaat u een woonverzekering afsluiten? Het is verstandig om de verschillende aanbieders te vergelijken. Op het eerste oog lijkt elke inboedelverzekering hetzelfde. Echter, wanneer we ze vergelijken zijn er toch wel degelijk verschillen. Iedere verzekeraar heeft zijn eigen polisvoorwaarden. Wanneer u de verzekeringen gaat vergelijken op de polisvoorwaarden, zult u zien dat er verschillen zijn in de dekking van de inboedelverzekering. Bij het vergelijken ziet u bijvoorbeeld dat de hoogte van de dekking, ofwel het maximale bedrag, verschilt per verzekeraar. Maar wanneer u de inboedelverzekering gaat vergelijken zult u ook zien dat bepaalde delen van de inboedel bij de ene verzekeraar wel verzekerd zijn, terwijl dit bij een andere aanbieder niet zo is.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Meest uitgebreide verzekering of een simpele woonverzekering
Is het verstandig om voor de meest uitgebreide verzekering te kiezen? Wanneer u de inboedelverzekering gaat vergelijken, ziet u dat niet alleen de dekking van de verzekeringen verschilt, maar ook de premiekosten lopen uiteen. Het is dus verstandig om te bedenken wat u verzekerd wilt hebben. Wanneer u weinig inboedel heeft, is het niet nodig om een zeer uitgebreide inboedelverzekering af te sluiten. Vergelijken is daarom erg belangrijk.

Een inboedelverzekering vergelijken kost tijd
Al met al kost het veel tijd om een huisverzekering af te sluiten. Er zijn ook verschillende websites op internet te vinden die u kunnen helpen wanneer u een inboedelverzekering gaat vergelijken. Het kost eenmaal tijd om een inboedelverzekering te vergelijken, maar het kan u ook tientallen euro’s per jaar besparen.