Woonverzekering Stompetoren Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,10 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze website tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Stompetoren. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle bekende bedrijven waaronder Bovag en Reaal die schade veroorzaakt door water, storm, vandalisme, inbraak dekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Stompetoren juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door bijv. vandalisme, diefstal, brand, storm, inbraak. Je kunt dan denken aan een defecte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als koffiezetapparaat en raamventilator? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Stompetoren? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens nemen een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als ABN AMRO + Lancyr werken met dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Sloten verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-stompetoren


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Schermer? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door bliksem of smeltschade. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een oververhitte frituurpan? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Stompetoren is altijd een risico. De gaatjesboormethode of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade door diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater / een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als hemelwater schade. In de regel wordt deze schade gedekt met jouw inboedel- of opstalverzekering. Download de condities van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een kapot dak. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een hoger eigen risico die oploopt tot €690.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Stompetoren
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Op deze pagina stuit je op meer informatie. Verzeker direct jouw huis in Stompetoren gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle polissen die passen bij jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Stompetoren

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Stompetoren nog persoonlijker maken met een aantal belangrijke aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna lees je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Ridderkerk afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen de moeite. Deze nieuwe dekkingstaat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera en jouw golfspullen. Let op oververzekering: dikwijls heb je al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Stompetoren

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een kapotte vaas en kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules vergoeden bedragen vanaf €1.150.000 tot ruim €4.500.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module sluit je af vanaf €3,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: DAK afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Stompetoren
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. salarisaanpassing of in beslag genomen auto e.d.. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden enkele modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf €31,80 tot €36,05 per maand in juni 2024). Het tarief hangt af van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Stompetoren op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?