Woonverzekering Sloten Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze website achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Sloten. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle bekende aanbieders zoals Allianz en Klaverblad die schade veroorzaakt door bliksem, vandalisme, inbraak, water dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Sloten juli 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld storm, brand, water, diefstal, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte televisie. De definitie van inboedel is alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als kookboeken en lingerie? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Sloten? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. Meestal werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders gaan voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket zie je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Allianz of Turien en Co hanteren zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Schipborg verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-sloten


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in De Friese Meren? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als stormschade of olie. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Binnen roken of een defect strijkapparaat? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade van spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Sloten is altijd een risico. Openwrikken of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken loopt middels de opstal, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag of een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn onbruikbare apparatuur. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de condities van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Denk maar aan lekkage. Doorgaans resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een hoog eigen risico die oploopt tot €515.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Sloten
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Onderstaand tref je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw huis in Sloten eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Sloten

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag de woonverzekering in Sloten aanvullen met enkele interessante aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand doorzoek jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Persingen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is dan aan te raden. Deze extra zekerheid staat garant bij gebroken glas. Advies: aquaria, spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een smartphone en een kinderwagen. Waak voor oververzekering: wellicht heb je al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Sloten

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon + ziekenhuiskosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan jou bij beginnend bij €1.550.000 oplopend tot €4.500.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,35 (per maand). Check ook Opstalverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Sloten
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij conflict met bedrijven en conflict met een schadehersteller. Dan is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (beginnend bij €27,15 tot wel €35,00 per maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Sloten voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering