Woonverzekering Oosterhout Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,60 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze website vind je de beste woonverzekering voor jouw woning in Oosterhout. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle grote partijen zoals Delta Lloyd en Independer die schade door bijvoorbeeld inbraak, brand, vandalisme, storm dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Oosterhout juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door diefstal, inbraak, storm, water, brand. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen computer. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als mixer en sofa? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Oosterhout? Gebruik hiervoor vandaag nog onze vergelijker! In de regel doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In het verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Allianz + Klaverblad verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Noordwolde verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-oosterhout


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Oosterhout? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn afgedekt. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als stormschade en vandalisme. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een oververhitte elektrische deken? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Oosterhout is altijd een risico. Gaatjes boren of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen eigendommen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een overstroming of Een kapotte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn vochtplekken op de buur. Meestal worden dergelijke kosten vergoed middels de inboedel- of opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Denk maar aan een kapotte gevel. Vaak gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €470.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oosterhout
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hieronder bekijk je meer informatie. Verzeker jouw jouw woning in Oosterhout zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die aansluiten op jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Oosterhout

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt de woonverzekering in Oosterhout completer maken met meerdere interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Mensingeweer afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze unieke moduleverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Lees het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een laptop en jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien bezit jij al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oosterhout

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Denk dan aan een vlek op een meubel en kosten voor medicatie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.350.000 tot wel €3.950.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,20 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: EAG Assuradeuren pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oosterhout
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan pensioenen of geschil met een verzekeraar. Hierbij is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit enkele pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Module werk (bijv. bij ontslag)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Module verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (startend vanaf €36,40 tot wel €27,80 per maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Oosterhout online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?