Woonverzekering Odijk Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Aan de hand van de vergelijkingstool achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Odijk. De woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle erkende maatschappijen zoals HEMA en Interpolis die schade zoals storm, inbraak, bliksem, brand afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Odijk april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door o.a. brand, storm, water, inbraak, vandalisme. Je kunt dan denken aan een stukke televisie. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als pc en weegschaal? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Odijk? Gebruik hiervoor à la minute’de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Delta Lloyd + OHRA faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Nieuwland verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-odijk


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Bunnik? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast of smeltschade. Meer zekerheid? Met een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een schoorsteenbrand? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Odijk kan iedereen gebeuren. De Roemeense methode of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis wordt afgehandeld via de opstal, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een hoosbui of een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn defecte apparatuur. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Af en toe hebben we in Nederland een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapotte goot. Veelal gaat het om schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een verhoogd eigen risico oplopend tot €695.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Odijk
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Op deze pagina stuit je op enkele handige tips. Verzeker jouw jouw onderkomen in Odijk probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. vrijstaand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Odijk

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Odijk nog persoonlijker maken met diverse handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina vind jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Maashees afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze mogelijke zekerheid staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: een mooie spiegel en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor een breed scale aan schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Utrecht). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere filmapparatuur en een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Odijk

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een vlek in de vloer en kosten van een arts. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.250.000 tot ruim €5.000.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,15 (per maand). Check ook BLG wonen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Odijk
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflicten consumentenaankopen of geluidsoverlast. In dat geval is het belangrijk dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf circa €27,25 tot €33,85 p/maand in april 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Odijk voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering