Woonverzekering Maashees Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,90 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering voor jouw huis in Maashees. De woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke bedrijven zoals ANWB en ING die schade als gevolg van vandalisme, water, brand, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Maashees april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld water, storm, brand, vandalisme, diefstal. Je kunt dan denken aan een kapotte TV. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als radio of laptop? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Maashees? Gebruik hiervoor direct onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ANWB en nowGo faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Lierderholthuis verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-maashees


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Boxmeer? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Veel hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als blikseminslag en schade door regen. Bij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een defect strijkapparaat? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Maashees is altijd een risico. De Flippermethode of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woninggaat via de opstal, en ontvreemde bezittingen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Storm of een lekkende leiding. Een mogelijke schadepost is schade aan de vloer. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed via de opstal/inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapotte schoorsteen. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €465.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Maashees
Direct een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hier tref je een aantal stappen. Verzeker direct jouw huis in Maashees moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die matchen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Maashees

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Maashees uitbreiden met meerdere praktische aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder bekijk je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Jorwert afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezede moeite. Deze nieuwe dekkingverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: spiegels, aquaria of iPhones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor een breed scale aan schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een laptop laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een e-reader of een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: dikwijls beschik je al over een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Maashees

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan personen. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen of fysiotherapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen staan jou bij variërend van €1.200.000 oplopend tot €4.650.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module sluit je af vanaf €3,50 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ZLM.

Rechtsbijstandverzekering Maashees
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Denk aan medische fout & conflict na autoschade. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeersconflicten (bijv. verhalen van schade)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf circa €35,40 oplopend tot €38,10 p/maand in april 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Maashees online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering