Woonverzekering Lierderholthuis Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €4,55 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij onze vergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Lierderholthuis. Jouw woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle bekende maatschappijen zoals ASR Verzekeringen en ING die schade als gevolg van inbraak, brand, water, storm dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Lierderholthuis juni 2024

Middels de inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld storm, brand, diefstal, water, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. gestolen sieraden. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als cd’s en haarföhn? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Lierderholthuis? Start meteen met à la minute’de vergelijkingstool. In de regel doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket vind je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als BLG wonen + InShared hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Lage Vuursche verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-lierderholthuis


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Raalte? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. bliksem of vandalisme. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defect apparaat of vlam in de pan? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Lierderholthuis is niet leuk, maar kan gebeuren. Insluipen of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt door inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw woning handel je af via de opstal, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Storm / een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van een onbruikbare koelkast. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een lek dag. Meestal resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoog eigen risico oplopend tot €325.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Lierderholthuis
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hier ontdek je meer informatie. Verzeker vandaag nog de woning in Lierderholthuis zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Lierderholthuis

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Lierderholthuis aanvullen met enkele belangrijke aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Hoogezand afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen de moeite. Deze nieuwe dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een laptop of een rollator. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Lierderholthuis

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een vlek op een meubel en ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan jou bij van €1.050.000 tot ruim €3.200.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €2,90 per maand. Bekijk ook nowGo dekking.

Rechtsbijstandverzekering Lierderholthuis
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met werkgever & verhalen van schade. Dan is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan een aantal verschillende varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. sociale wetgeving)
 • Woonconflicten (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (beginnend bij €38,05 tot en met €36,50 per maand in juni 2024). Deze prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Lierderholthuis voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?