Woonverzekering Ovezande Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,65 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je verzekerd bent. Via onze vergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Ovezande. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle populaire aanbieders als DAK en Verzekeruzelf.nl die schade als gevolg van inbraak, storm, vandalisme, water verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Ovezande juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door bijv. storm, brand, diefstal, vandalisme, water. Dit kan bijv. gaan om een defecte wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als televisie en Playstation? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Ovezande? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten kiezen voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zie je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals DAK en London Verzekeringen bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Check ook: Opheusden verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-ovezande


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Borsele? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn gedekt. Daardoor wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als windstormen (vanaf windracht 7) of roet. In het geval van een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een oververhitte frituurpan? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Ovezande kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. Jouw schade naar aanleiding van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen gaat middels de opstal, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot of een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als behang dat vervangen moet worden. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd via de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in het metselwerk. Doorgaans is het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico oplopend tot €565.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Ovezande
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Onderstaand ontdek je een aantal stappen. Verzeker à la minute de woning in Ovezande zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die matchen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Ovezande

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Ovezande uitbreiden met extra belangrijke aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref je bruikbare info (of bekijk woonverzekering Nieuw-Balinge afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen aan te raden. Deze unieke polis verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Lees je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zeeland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een mobiele telefoon of kleding. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Ovezande

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een barst in het scherm of kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.150.000 oplopend tot €4.750.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,15 (per maand). Check ook Generali dekking.

Rechtsbijstandverzekering Ovezande
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. geschil met school van de kinderen & conflict over pensioenuitkeringen. In dat geval is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden een aantal verschillende modules.

 • Consument (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars variëren significant (startend vanaf €33,70 t/m €29,10 per maand in juni 2024). De premie vindt zijn grondslag in het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Ovezande afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?