Woonverzekering Eernewoude Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,30 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van onze vergelijker vind je de beste woonverzekering voor inwoners van Eernewoude. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle populaire bedrijven waaronder Bovag en Klaverblad die schade door bijvoorbeeld water, storm, inbraak, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Eernewoude juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door onder andere water, storm, diefstal, vandalisme, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan muziekinstrumenten. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als verlichtingsornamenten en audiovisuele apparatuur? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Eernewoude? Start vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In de regel doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket vind je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Delta Lloyd of Polis Direct faciliteren eigen pakket verzekeringen. Check ook: Deurze verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-eernewoude


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Tytsjerksteradiel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn inclusief. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door waterschade of vandalisme. Dankzij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een defect strijkapparaat? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Eernewoude is altijd een risico. Insluipen of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade vanwege diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een hoosbui of gesprongen leidingen. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel/opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte goot. Meestal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €675.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Eernewoude
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hier stuit je op enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw huis in Eernewoude moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Eernewoude

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Eernewoude completer maken met een paar nuttige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna spot jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Born afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezeaan te raden. Deze nieuwe verzekering verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: zaken als een aquarium of tablets zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). We spreken hier van spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur of kleding. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Eernewoude

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schades van producten en persoonlijk letsel. Onder andere een kapotte vaas of therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules verzekeren een bedrag van €1.000.000 tot wel €2.800.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is er al vanaf €2,85 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Avéro Achmea.

Rechtsbijstandverzekering Eernewoude
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij bijstandsuitkering en conflict over wonen. In dat geval is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €30,90 t/m €28,65 p/maand in juli 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Eernewoude afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?