Woonverzekering Den Dolder Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €3,80 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Den Dolder. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle populaire verzekeraars als bijv. Avéro Achmea en Turien en Co die schade door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, storm, brand vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Den Dolder april 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou bijv. vandalisme, brand, inbraak, water, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan muziekinstrumenten. De definitie van inboedel is alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als game consoles of warmtepomp? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Den Dolder? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zie je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als De Goudse of Polis Direct zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Culemborg verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-den-dolder


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Zeist? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn verzekerd. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en olie. Bij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een gevallen strijkbout? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Den Dolder kan iedereen gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt door diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken gaat via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan het dak / een kapotte kit voeg. Een mogelijke schadepost is defecte apparatuur. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een gescheurde muur. Doorgaans is het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €255.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Den Dolder
Direct een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hier stuit je op een handig stappenplan. Verzeker jouw de woning in Den Dolder gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle polissen die rijmen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Den Dolder

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Den Dolder complementeren met meerdere nuttige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop doorzoek jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Bemmel afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval de moeite. Deze mogelijke verzekering betaalt uit bij gebroken glas. Belangrijk: spiegels, aquaria of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Utrecht). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een filmcamera en een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: dikwijls bezit jij al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Den Dolder

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon en ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Polissen bieden een dekking vanaf €1.150.000 oplopend tot €3.500.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €2,75 (per maand). Check ook Lancyr polis.

Rechtsbijstandverzekering Den Dolder
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. erfenis of in beslag genomen auto e.d.. Dan kan het prettig zijn dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 varianten.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Module werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies zijn zeer wisselend (beginnend bij €34,85 t/m €27,65 per maand in april 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Den Dolder op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?