Woonverzekering Bemmel Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,45 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze pagina vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Bemmel. De woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle erkende aanbieders zoals ASR Verzekeringen en Turien en Co die schade als gevolg van storm, water, inbraak, vandalisme verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Bemmel mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld inbraak, diefstal, vandalisme, brand, storm. Dit kan bijv. gaan om gebroken servies. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als stoffering en strijkbout? Er zijn in de basis 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Bemmel? Gebruik hiervoor direct onze vergelijker! Vaak doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Centraal Beheer + Polis Direct bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Augustinusga verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-bemmel


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Lingewaard? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn inclusief. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Veel hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door blikseminslag en vandalisme. Via een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of keukenbrand? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Bemmel kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade ten gevolge van een inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een kapotte wasmachine en een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn behang dat vervangen moet worden. Normaliter wordt deze schade gedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Heel soms hebben we in Nederland een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Je kunt denken aan gesneuvelde ruiten. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot wel €255.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Bemmel
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Op deze pagina bekijk je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw woning in Bemmel probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Bemmel

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Bemmel aanvullen met enkele interessante aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder lees jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Zeerijp afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze additionele polis verzekert bij gebroken glas. Opmerking: een mooie spiegel en iPhones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een smartphone en kleding. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs bezit jij al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Bemmel

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm & therapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag beginnend bij €900.000 tot wel €4.900.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €2,85 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: FBTO polis.

Rechtsbijstandverzekering Bemmel
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. medische fout & conflict over verzekering. In dat geval is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de buren)
 • Module verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De maandelijkse premies variëren significant (startend vanaf €36,80 tot €24,05 p/maand in mei 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Bemmel vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering