Woonverzekering Langelille Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,30 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze pagina stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Langelille. Zo’n woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke partijen waaronder Generali en Lancyr die schade door o.a. brand, bliksem, inbraak, vandalisme afdekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Langelille juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is o.a. water, vandalisme, diefstal, inbraak, storm. Je moet dan denken aan bijv. schade aan keukenapparatuur. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als grammofoonplaten en schoenen? Op dit gebied zijn er 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Langelille? Gebruik hiervoor direct onze vergelijker! Meer en meer werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders kiezen voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket tref je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Huis In Eén Verzekeringen of InShared hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Klooster Lidlum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-langelille


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Weststellingwerf? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn verzekerd. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. hagelschade of ontploffing. Meer zekerheid? Met een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of keukenbrand? Brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Langelille kan ook jou overkomen. De Flippermethode of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade ten gevolge van inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan de woningwordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen bezittingen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag en een kapot waterbed. Typische schade is schade aan de vloer. Normaal gesproken worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door losse dakpannen. Meestal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €605.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Langelille
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Onderstaand vind je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw woning in Langelille zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Langelille

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Tip: men mag deze woonverzekering in Langelille uitbreiden met meerdere belangrijke aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop spot je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Heumen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen de moeite. Deze unieke verzekering is er in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: spiegels, aquaria of mobiele telefoons tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Check in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera en een rollator. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Langelille

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een kapotte tablet en ook ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.400.000 oplopend tot €4.450.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is beschikbaar vanaf €3,00 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Generali polis.

Rechtsbijstandverzekering Langelille
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij reorganisatie & conflict met verhuurder. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit meerdere varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies fluctueren behoorlijk (beginnend bij €28,50 t/m €24,60 per maand in juni 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Langelille online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?