Woonverzekering Klooster Lidlum Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,40 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Via deze pagina achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Klooster Lidlum. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke bedrijven als bijv. ANWB en SNS die schade door o.a. water, brand, storm, vandalisme verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Klooster Lidlum mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is o.a. brand, storm, vandalisme, diefstal, water. Je kunt dan denken aan een kapotte TV. Onder inboedel verstaan we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als tv en geyser/boiler? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Klooster Lidlum? Open à la minute’onze vergelijker! Vaak doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen nemen een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket tref je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Europeesche en Interpolis werken met dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Ingelum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-klooster-lidlum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Franekeradeel? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn verzekerd. Hierdoor zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als storm of ontploffing. Bij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een kapotte föhn? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Klooster Lidlum is niet leuk, maar kan gebeuren. Flipperen of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade door inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan het huis gaat via de opstal, en gestolen spullen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot en lekkage van leidingsystemen. Typische schade is een onbruikbare vriezer. Normaliter wordt deze schade gedekt door de inboedel/opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms ondervinden we een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door ontbrekende dakpannen. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot wel €340.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Klooster Lidlum
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hier bekijk je enkele handige tips. Verzeker jouw de woning in Klooster Lidlum moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Klooster Lidlum

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Tip: men mag deze woonverzekering in Klooster Lidlum complementeren met enkele interessante aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina vind jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Heelweg afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze extra polis is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: een mooie spiegel en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan filmapparatuur en drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls bezit jij al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Klooster Lidlum

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan personen. Onder andere krassen op de auto & kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen staan jou bij variërend van €1.550.000 tot wel €4.850.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is er al vanaf €3,10 (per maand). Check ook Univé afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Klooster Lidlum
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict met een bank en erfafscheidingen e.d.. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €33,80 tot en met €30,15 per maand in mei 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Klooster Lidlum vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering