Woonverzekering Westeremden Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €8,35 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze pagina vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Westeremden. Een woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle erkende bedrijven zoals bijvoorbeeld Delta Lloyd en OHRA die schade zoals water, storm, inbraak, bliksem vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Westeremden mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door inbraak, diefstal, brand, water, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een gestolen laptop. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als fornuis en scheerapparaat? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Westeremden? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket tref je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Avéro Achmea + Nederlanden van Nu zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Waaxens verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-westeremden


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Loppersum? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn gedekt. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of gaslekken? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade van roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Westeremden kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade n.a.v. een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Veel neerslag of gesprongen leidingen. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte droger. In veel gevallen wordt dit afgedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Download de condities van de polis en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Denk maar aan een kapot zonnescherm. Meestal betreft het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot wel €460.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Westeremden
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hieronder vind je meer informatie. Verzeker direct jouw onderkomen in Westeremden moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Westeremden

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag de woonverzekering in Westeremden uitbreiden met meerdere interessante aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Teuge afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval de moeite. Deze mogelijke polis is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: spiegels, aquaria of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • de hond maakt iets kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een e-reader + een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb je al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Westeremden

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn vlekken op kleding + therapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan jou bij beginnend bij €1.550.000 oplopend tot €3.800.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,40 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Polis Direct pakket.

Rechtsbijstandverzekering Westeremden
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. geschil met school van de kinderen of geschil met een verzekeraar. Dan is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies zijn zeer wisselend (startend vanaf €28,95 tot €36,10 per maand in mei 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Westeremden online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering