Woonverzekering Voorst Oude Ijsselstreek Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €5,15 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze pagina tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Voorst Oude Ijsselstreek. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle grote maatschappijen zoals Allsecur en Zelf die schade als gevolg van storm, water, bliksem, inbraak dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Voorst Oude Ijsselstreek mei 2024

Via een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijv. storm, water, vandalisme, brand, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals videorecorder en dassen? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Voorst Oude Ijsselstreek? Open meteen onze vergelijker! Meer en meer werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens nemen een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand. Verzekeraars als Aegon + REAAL Verzekeringen werken met zulke pakket verzekeringen. Check ook: Valthermond verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-voorst-oude-ijsselstreek


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Oude IJsselstreek? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring of omvallen van bomen. In het geval van een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een brandende kaars of keukenbrand? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Voorst Oude Ijsselstreek kan ook jou overkomen. Kerntrekken of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis loopt middels de opstal, en gestolen kostbaarheden handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een hoosbui of Een kapotte vaatwasmachine. Typische schade is onbruikbare meubels. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd door de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een lek dag. Doorgaans is het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot circa €575.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Voorst Oude Ijsselstreek
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hier vind je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw huis in Voorst Oude Ijsselstreek eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die rijmen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Voorst Oude Ijsselstreek

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Voorst Oude Ijsselstreek completer maken met een paar interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand check jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Spannum afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezeaan te raden. Deze unieke modulebetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera en een verrekijker. Let op oververzekering: dikwijls beschik je al over een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Voorst Oude Ijsselstreek

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en letselschade. Voorbeelden zijn een kapotte laptop of ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf zo’n €1.050.000 tot zo’n €3.600.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €2,50 p/maand. Ga verder naar Independer.

Rechtsbijstandverzekering Voorst Oude Ijsselstreek
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij studiefinanciering & verkeersongeluk. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (denk aan ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (startend vanaf €33,90 tot en met €26,80 per maand in mei 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Voorst Oude Ijsselstreek vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering