Woonverzekering Den Andel Opstal- en inboedelverzekering, al voor €5,05 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Via deze pagina ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Den Andel. De woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle bekende aanbieders als Delta Lloyd en OHRA die schade veroorzaakt door brand, water, vandalisme, bliksem vergoeden.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Den Andel april 2024

Via een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door onder andere vandalisme, storm, inbraak, water, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte televisie. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als kruiden en tablet? Op dit gebied zijn er drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Den Andel? Start meteen met à la minute’de woonverzekeringstool. Meer en meer doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens neemt men hierbij ook brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Aanbieders als FBTO + REAAL Verzekeringen verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Cromvoirt verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-den-andel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Winsum? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn inbegrepen. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door bliksem en rook. Dankzij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of gaslekken? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Brandschade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Den Andel kan iedereen gebeuren. Insluipen of Lock picking, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt door inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw woning gaat middels de opstal, en gestolen spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkende wasmachine of een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van een opbollende vloer. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zelden hebben we in Nederland een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Denk maar aan een gescheurde muur. Doorgaans resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoog eigen risico tot wel €470.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Den Andel
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hier vind je meer informatie. Verzeker meteen het huis in Den Andel moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Den Andel

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: je kunt de woonverzekering in Den Andel aanvullen met additionele belangrijke aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop bekijk jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Belt-Schutsloot afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze unieke modulebetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: spiegels, aquaria of iPads tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een e-reader & sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien hebben jullie al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Den Andel

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft materiële schade en schade aan personen. Denk dan aan kapotte apparatuur of ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.400.000 tot zo’n €3.400.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €2,95 per maand. Bekijk ook InShared polis.

Rechtsbijstandverzekering Den Andel
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met werkgever en geluidsoverlast. Hierbij is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Module werk (bijv. studiefinanciering)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (denk aan conflict over aankoop auto)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €31,10 t/m €30,45 p/maand in april 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Den Andel voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering