Woonverzekering Beesd Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,60 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze pagina vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Beesd. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle erkende verzekeraars als Bovag en Reaal die schade als gevolg van inbraak, bliksem, brand, storm verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Beesd juni 2024

Middels de inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door o.a. storm, vandalisme, inbraak, water, brand. Denk bijvoorbeeld aan een stukke wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als platenspeler of huisdieren? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Beesd? Open vandaag nog de woonverzekeringstool. Meer en meer doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten nemen een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aegon en Turien en Co zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Arkel verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-beesd


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Geldermalsen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn verzekerd. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Via een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door brand of rook. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of gaslekken? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Beesd is altijd een risico. De Roemeense methode of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken gaat met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan het dak en een lekkende leiding. Je kunt last krijgen van een onbruikbare droger. Normaliter wordt dit afgedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan een kapotte schutting. Meestal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €505.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Beesd
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hieronder stuit je op meer informatie. Verzeker meteen het huis in Beesd probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die passen bij jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Beesd

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt de woonverzekering in Beesd nog persoonlijker maken met extra nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna lees je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Zaandijk afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie de moeite. Deze additionele verzekering staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: een mooie spiegel en smartphones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze module dekt een breed scale aan schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een iPad + een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb jij ook een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Beesd

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en letselschade. Onder andere een kapotte laptop of kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze modules vergoeden bedragen vanaf €1.150.000 tot ruim €2.600.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,05 p/maand. Ga verder naar Avéro Achmea polis.

Rechtsbijstandverzekering Beesd
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. geschillen binnen de familie of conflict na autoschade. Hierbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn grofweg 4 pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies schommelen enorm (vanaf €24,05 tot €26,70 per maand in juni 2024). Het bedrag hangt af van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Beesd afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?