Woonverzekering Ermelo Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €4,60 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze pagina vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Ermelo. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle populaire verzekeraars waaronder Avéro Achmea en Polis Direct die schade door o.a. bliksem, inbraak, brand, water dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Ermelo juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door o.a. brand, vandalisme, storm, inbraak, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een stukke wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals zonwering en haarföhn? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Ermelo? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allsecur + Verzekeruzelf.nl hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Eelderwolde verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ermelo


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Ermelo? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door blikseminslag of plundering. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een oververhitte elektrische deken? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Ermelo is altijd een risico. De gaatjesboormethode of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade door diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van een onbruikbare vriezer. Meestal worden de kosten betaald middels de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte regengoot. Veelal is het schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoger eigen risico oplopend tot €390.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Ermelo
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hier ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct jouw woning in Ermelo moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Ermelo

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Ermelo aanvullen met additionele interessante aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand spot jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Collendoorn afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval vaak interessant. Deze nieuwe dekkingverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: spiegels, aquaria of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een fotocamera en sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls bezit jij al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ermelo

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan personen. Je kunt denken aan een onbruikbare bank + geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan jou bij van €1.350.000 oplopend tot €3.000.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Aon Direct pakket.

Rechtsbijstandverzekering Ermelo
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan geschil over een consumentenovereenkomst & conflict met de buren. Dan kan het prettig zijn dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf zo’n €34,30 tot en met €30,25 p/maand in juli 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Ermelo op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering