Woonverzekering Collendoorn Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,85 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Aan de hand van de vergelijkingstool achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Collendoorn. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle landelijke bedrijven als Bovag en InShared die schade als gevolg van inbraak, brand, storm, bliksem dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Collendoorn mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld water, brand, vandalisme, storm, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een stukke koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als muziekinstrumenten of dressoir? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Collendoorn? Start à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders gaan voor een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket zie je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK + Univé faciliteren deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Brandwijk verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-collendoorn


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Hardenberg? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast en roet. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Schade van spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Collendoorn kan ook jou gebeuren. Openwrikken of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. Jouw schade vanwege diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan de woningwordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Veel neerslag of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte droger. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal/inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. In veel gevallen gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot om en nabij de €630.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Collendoorn
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Op deze pagina tref je meer informatie. Verzeker meteen de woning in Collendoorn gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle polissen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Collendoorn

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Collendoorn uitbreiden met extra praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder vind jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Arriën afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze nieuwe dekkingis er bij gebroken glas. Belangrijk: spiegels, aquaria of mobiele telefoons tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs hebben jullie al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Collendoorn

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding + therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.000.000 tot €4.250.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €2,90 per maand. Bekijk ook Univé afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Collendoorn
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met de gemeente & geschillen met de buren. Dan is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden meerdere opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Verkeersconflicten (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf €34,75 tot wel €26,90 p/maand in mei 2024). Het tarief komt tot stand door de modules, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Collendoorn vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?