Woonverzekering Arriën Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,30 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Aan de hand van onze vergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Arriën. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle populaire verzekeraars als bijv. EAG Assuradeuren en Unigarant die schade veroorzaakt door vandalisme, brand, inbraak, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Arriën juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door storm, inbraak, diefstal, brand, water. Dit kan bijv. gaan om schade aan sieraden. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als koelkast of dressoir? We onderscheiden drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Arriën? Gebruik hiervoor direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen nemen een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als FBTO + nowGo verkopen zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Achthuizen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-arrien


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Ommen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn inbegrepen. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Alle grote hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast of omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade van jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Arriën kan iedereen gebeuren. Gaatjes boren of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade vanwege een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw woning regel je met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag / Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een vloer die hersteld moet worden. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de voorwaarden van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Denk maar aan een kapot zonnescherm. Meestal is het schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot wel €615.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Arriën
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw onderkomen in Arriën moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Arriën

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Arriën aanvullen met extra interessante aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna spot jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Willemsoord afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is dan geen gek idee. Deze extra zekerheid verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: zaken als een aquarium of tablets zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze polis dekt een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een laptop en een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls hebben jullie al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Arriën

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een kapotte telefoon en kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan jou bij vanaf zo’n €950.000 tot zo’n €3.800.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,65 (per maand). Check ook Nederlanden van Nu afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Arriën
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict over adoptie & als je iets overkomt in het verkeer. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan allerlei pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Module werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf circa €38,70 t/m €29,50 per maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Arriën voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering