Woonverzekering Willemsoord Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,70 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Dankzij de vergelijkingstool achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Willemsoord. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle grote bedrijven als Aon Direct en Lancyr die schade door o.a. inbraak, bliksem, brand, storm vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Willemsoord mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is o.a. water, diefstal, brand, inbraak, vandalisme. Je kunt dan denken aan schade aan sieraden. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als pannen of tablet? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Willemsoord? Open vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Aon Direct of Univé hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Werkendam verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-willemsoord


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Steenwijkerland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn gedekt. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. schade door storm en vandalisme. In het geval van een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een kapotte koelkast? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Willemsoord kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade naar aanleiding van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare vriezer. Meestal worden dergelijke kosten vergoed met jouw opstal- of inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden ondervinden we een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Je kunt denken aan een kapotte gevel. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €255.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Willemsoord
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hieronder vind je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw huis in Willemsoord zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Willemsoord

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Willemsoord complementeren met diverse interessante aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina bekijk je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Uitgeest afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze mogelijke polis verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: aquaria, spiegels en iPhones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Het betreft hier attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een smartphone of een kinderwagen. Let op oververzekering: misschien beschik je al over een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Willemsoord

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een kapotte tablet + kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking van €1.250.000 tot ruim €2.750.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €2,55 (per maand). Check ook Verzekeruzelf.nl polis.

Rechtsbijstandverzekering Willemsoord
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Denk aan conflict over erfenis en conflict met de bank. Hierbij is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf €31,55 tot en met €26,45 per maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Willemsoord afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering