Woonverzekering Exloo Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €9,70 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de verzekeringsvergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Exloo. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars als DAK en OHRA die schade zoals brand, water, bliksem, storm vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Exloo juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door water, brand, inbraak, vandalisme, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. schade aan elektrische apparatuur. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als tv en hoeden? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Exloo? Start meteen onze vergelijker! Vaak doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als DAK en Zelf bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Check ook: Eext verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-exloo


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Borger-Odoorn? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn verzekerd. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast en omvallen van bomen. Bij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Binnen roken of een oververhitte frituurpan? Brand in huis kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Exloo is altijd een risico. De afbreekmethode of Lock picking, er zijn allerlei opties. De kostenpost ten gevolge van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning regel je middels de opstal, en ontvreemde zaken lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm en een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van kapotte apparatuur. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel/opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door losse dakpannen. Vaak is het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot circa €300.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Exloo
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hieronder vind je meer informatie. Verzeker jouw jouw huis in Exloo eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Exloo

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Exloo uitbreiden met een paar handige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina bekijk je bruikbare info (of bekijk woonverzekering Dalmsholte afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie de moeite. Deze nieuwe verzekering is er in het geval je van schade aan de glazen. Advies: spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een e-reader en viool. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk bezit jij al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Exloo

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een kapotte vaas of kosten van een ziekenhuis. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan jou bij vanaf zo’n €1.450.000 tot wel €3.550.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,35 p/maand. Ga verder naar Huis In Eén Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Exloo
De polis rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Denk aan arbeidsconflicten of terugvorderen van schade. In dat geval is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €27,00 oplopend tot €30,00 per maand in juni 2024). De prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Exloo voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?