Woonverzekering Poortvliet Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,35 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Poortvliet. Het concept woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle bekende bedrijven zoals EAG Assuradeuren en Verzekeruzelf.nl die schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, water, inbraak verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Poortvliet april 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is onder andere storm, diefstal, vandalisme, inbraak, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte televisie. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals zonwering en strijkbout? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Poortvliet? Start meteen met à la minute’onze vergelijker! In de regel doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Allianz + London Verzekeringen hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Oude Willem verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-poortvliet


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Tholen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn gedekt. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Bekende hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door bliksem en ontploffing. Meer zekerheid? Met een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of vlam in de pan? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Schade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Poortvliet is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. De kostenpost ten gevolge van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen regel je middels de opstal, en gestolen bezittingen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkend dag of Een defecte vaatwasmachine. Typische schade is een kapotte vriezer. Meestal wordt deze schade gedekt door de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. Veelal is het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot wel €685.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Poortvliet
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hieronder ontdek je meer informatie. Verzeker meteen jouw woning in Poortvliet eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Poortvliet

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Poortvliet nog persoonlijker maken met extra belangrijke aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina vind je praktische info (of bekijk woonverzekering Nieuwleusen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze nieuwe modulebetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: een mooie spiegel en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een iPad + sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb je al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Poortvliet

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan personen. Denk dan aan besmeurde meubels & kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan jou bij beginnend bij €1.450.000 oplopend tot €3.500.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: Inbraakverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Poortvliet
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een keukenhandel en ingevorderd rijbewijs. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit grofweg 4 pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars variëren significant (startend vanaf €26,55 tot en met €27,50 per maand in april 2024). Het bedrag hangt af van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Poortvliet vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering