Woonverzekering Nieuwleusen Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,65 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze pagina vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Nieuwleusen. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle landelijke verzekeraars waaronder Europeesche en Verzekeruzelf.nl die schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, inbraak, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuwleusen juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. vandalisme, inbraak, storm, diefstal, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan elektrische apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als dranken en wasmachine? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Nieuwleusen? Start meteen met direct de vergelijkingstool. In de regel gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals ABN AMRO en Interpolis verkopen zulke pakket verzekeringen. Check ook: Munstergeleen verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-nieuwleusen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Dalfsen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn afgedekt. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door stormschade of vandalisme. Bij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een kapotte koelkast? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade van jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Nieuwleusen kan ook jou overkomen. Flipperen of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. Schade naar aanleiding van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan jouw woning loopt middels de opstal, en ontvreemde zaken lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Veel neerslag of een kapotte kit voeg. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare droger. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door een lek dag. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €270.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuwleusen
Snel een woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hierna ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct jouw huis in Nieuwleusen eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuwleusen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Nieuwleusen complementeren met meerdere nuttige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina lees je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Lierop afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen vaak interessant. Deze additionele verzekering betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Tip: zaken als een aquarium of iPhones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een filmcamera en kleding. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb jij ook een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nieuwleusen

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een vlek in de vloer + therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking beginnend bij €1.400.000 tot €2.750.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,10 per maand. Bekijk ook ZLM dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuwleusen
De rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij pensioenuitkering of schade of letsel in verkeer. Daarbij is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit enkele modules.

 • Consument (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Werk (bijv. bij ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf €34,20 oplopend tot €36,75 p/maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Nieuwleusen online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?