Woonverzekering Foudgum Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,40 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de vergelijkingstool stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Foudgum. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle erkende verzekeraars waaronder EAG Assuradeuren en InShared die schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, inbraak, storm verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Foudgum juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door bijv. water, inbraak, diefstal, storm, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een stukke TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als vazen en speelgoed? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Foudgum? Gebruik hiervoor à la minute’onze vergelijker! In veel gevallen werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket tref je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Generali en Unigarant faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Ellecom verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-foudgum


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Dongeradeel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn verzekerd. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring en diefstal. In het geval van een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of vlam in de pan? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Schade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Diefstal in Foudgum kan ook jou gebeuren. De Flippermethode of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. De kostenpost n.a.v. diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan de woningregel je via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Storm en een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte droger. Normaliter worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Je kunt denken aan een kapotte goot. Meestal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €420.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Foudgum
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hieronder tref je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Foudgum gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Foudgum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Foudgum complementeren met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop doorzoek jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering De Kwakel afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze extra modulestaat garant bij gebroken glas. Vergeet niet: zaken als een aquarium of tablets worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Natuurlijk wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon en een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: misschien heb je al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Foudgum

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een gebroken ruit en ook smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen staan jou bij variërend van €1.150.000 tot wel €4.300.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €2,65 p/maand. Ga verder naar Zelf pakket.

Rechtsbijstandverzekering Foudgum
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan tuchtzaken en erfafscheidingen e.d.. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn meerdere mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Module verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies per maand schommelen enorm (beginnend bij €35,55 oplopend tot €32,95 per maand in juni 2024). Het tarief hangt af van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Foudgum voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering