Woonverzekering Gendringen Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €9,80 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze website achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw huis in Gendringen. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle bekende bedrijven zoals Europeesche en Univé die schade veroorzaakt door inbraak, water, brand, vandalisme dekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Gendringen mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door o.a. water, vandalisme, storm, inbraak, brand. Denk bijvoorbeeld aan schade aan elektrische apparatuur. De definitie van inboedel is alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als stoffering en hobby-artikelen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Gendringen? Start meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals BLG wonen en InShared verkopen zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Eygelshoven verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-gendringen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Oude IJsselstreek? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als storm en poging tot inbraak. Dankzij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een kapotte koelkast? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade van jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Gendringen kan ook jou overkomen. De takjesmethode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade door inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot / lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare vriezer. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Soms hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Denk maar aan schade aan het dak. Meestal betreft het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €380.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Gendringen
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Onderstaand stuit je op een aantal stappen. Verzeker meteen jouw woning in Gendringen probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Gendringen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Gendringen complementeren met verschillende praktische aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand check jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Deurne afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan vaak interessant. Deze extra verzekering verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Het betreft hier attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera + sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb je al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Gendringen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een deuk in de auto + kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen beginnend bij €1.150.000 tot ruim €3.300.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis sluit je af vanaf €2,65 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Allsecur dekking.

Rechtsbijstandverzekering Gendringen
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij bij ontslag & bij een slecht uitgevoerde verbouwing. In dat geval is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan enkele mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomensconflicten (bijv. problemen op het werk)
 • Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeersconflicten (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf circa €26,45 t/m €27,35 p/maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Gendringen online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering