Woonverzekering Bakel Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,60 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Met behulp van onze vergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Bakel. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle erkende partijen als Centraal Beheer en Lancyr die schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, water, inbraak afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Bakel juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld storm, vandalisme, water, brand, diefstal. Je kunt dan denken aan kapotte meubels. Met inboedel bedoelen we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als gordijnrails of overjassen? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Bakel? Start meteen met direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In jouw verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als EAG Assuradeuren + Reaal faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Ameide verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-bakel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Gemert-Bakel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn verzekerd. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. waterschade of poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een defect strijkapparaat? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Bakel is altijd een risico. Flipperen of sloten hacken, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken handel je af via de opstal, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een hoosbui of gesprongen leidingen. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte koelkast. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Denk maar aan een kapot zonnescherm. Veelal betreft het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot wel €375.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Bakel
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Onderstaand tref je een handig stappenplan. Verzeker jouw de woning in Bakel eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Bakel

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: men mag deze woonverzekering in Bakel nog persoonlijker maken met meerdere praktische aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop check jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Witteveen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval vaak interessant. Deze additionele polis verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor een breed scale aan schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • de hond springt iemand omver
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera & een verrekijker. Let op oververzekering: wellicht heb je al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Bakel

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan bezittingen en letselschade. Denk dan aan een vlek in de vloer & kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf €1.200.000 tot zo’n €3.700.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,25 (betaling per maand). Wellicht interessant: EAG Assuradeuren pakket.

Rechtsbijstandverzekering Bakel
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict met werkgever & conflict met de buren. In dat geval is het prettig dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn enkele pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Werk & Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (denk aan terugvorderen van schade)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf circa €33,80 tot wel €34,00 per maand in juli 2024). De prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Bakel voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering