Woonverzekering Steenenkamer Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,25 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Steenenkamer. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle erkende maatschappijen zoals bijvoorbeeld ANWB en REAAL Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld vandalisme, brand, water, inbraak afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Steenenkamer juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door onder andere water, storm, diefstal, brand, inbraak. Dit kan bijv. gaan om schade aan computers. Met inboedel bedoelen we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op spullen als spelcomputers en iPhone? Er zijn in de basis 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Steenenkamer? Gebruik hiervoor vandaag nog onze vergelijker! Vaak doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In jouw verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als EAG Assuradeuren + Nederlanden van Nu werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Sint-Michielsgestel verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-steenenkamer


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Voorst? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn gedekt. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door brand en roet. Meer zekerheid? Met een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een defecte magnetron? Brand is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Schade van roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Steenenkamer kan ook bij jou thuis gebeuren. De afbreekmethode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis gaat via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Storm of bevroren leidingen. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte ruiten. Doorgaans betreft het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot wel €350.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Steenenkamer
Snel een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hieronder tref je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw woning in Steenenkamer probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (bijv. studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Steenenkamer

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: je kunt de woonverzekering in Steenenkamer uitbreiden met enkele belangrijke aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Renesse afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval het overwegen waard. Deze nieuwe zekerheid is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: spiegels en smartphones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon en een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: misschien beschik je al over een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Steenenkamer

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een deuk in de auto + ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag variërend van €1.150.000 tot wel €3.000.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,55 (betaling per maand). Wellicht interessant: Univé.

Rechtsbijstandverzekering Steenenkamer
De module rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan een product dat je gekocht hebt of conflict over wonen. In dat geval is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomensconflicten (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Module verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf €26,75 oplopend tot €27,90 per maand in juni 2024). De prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Steenenkamer vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?