Woonverzekering Goutum Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €6,30 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van de vergelijkingstool achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Goutum. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle bekende partijen als Huis In Eén Verzekeringen en Reaal die schade door o.a. vandalisme, water, inbraak, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Goutum juni 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou onder andere inbraak, water, diefstal, vandalisme, brand. Denk bijvoorbeeld aan schade aan keukenapparatuur. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als magnetron en salontafel? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Goutum? Start meteen met direct de vergelijkingstool. Meestal doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket vind je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met rechtsbijstand, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering. Verzekeraars als ASR Verzekeringen of ING zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Garmerwolde verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-goutum


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Leeuwarden? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn inbegrepen. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door stormschade of schade door regen. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

In huis roken of een vuile afzuigkap? Brand in huis kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Schade van jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Goutum kan ook jou overkomen. Flipperen of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost door een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine of het stukvriezen van CV-buizen. Het gevolg kan zijn vochtplekken op de buur. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel/opstalverzekering. Open de condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. Vaak betreft het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €545.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Goutum
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hieronder bekijk je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw onderkomen in Goutum moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Goutum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Goutum uitbreiden met een aantal interessante aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna lees jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Doornenburg afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze nieuwe polis verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Let op: een mooie spiegel en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een e-reader en een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb jij ook een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Goutum

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan personen. Onder andere een gebroken ruit & geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.000.000 tot wel €3.350.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,85 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: SNS dekking.

Rechtsbijstandverzekering Goutum
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij erfenis en geluidsoverlast. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil met de werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (denk aan ingevorderd rijbewijs)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €24,20 tot en met €38,40 per maand in juni 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Goutum op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering