Woonverzekering Garmerwolde Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,25 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze pagina ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Garmerwolde. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle bekende maatschappijen waaronder Generali en OHRA die schade door o.a. brand, storm, water, bliksem afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Garmerwolde mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou o.a. water, storm, diefstal, brand, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als pc of zonnebank? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Garmerwolde? Open direct de verzekeringsvergelijker. Vaak doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket tref je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals HEMA of Turien en Co hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Engwierum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-garmerwolde


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Ten Boer? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn afgedekt. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. stormschade of plundering. In het geval van een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of vlam in de pan? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Garmerwolde kan ook jou gebeuren. Gaatjes boren of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade door diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Veel neerslag en Een lekkende vaatwasser. Typische schade is een onbruikbare wasmachine. Normaal gesproken wordt dit afgedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Af en toe hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Denk maar aan lekkage. Doorgaans is het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €410.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Garmerwolde
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Op deze pagina ontdek je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw woning in Garmerwolde gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Garmerwolde

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Garmerwolde complementeren met enkele praktische aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop check jij handige specificaties (of check details over woonverzekering De Weere afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is dan vaak interessant. Deze unieke polis staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Een erfstuk laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een spelcomputer & kleding. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb jij ook een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Garmerwolde

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur en geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking variërend van €950.000 oplopend tot €3.950.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,15 per maand. Bekijk ook De Goudse polis.

Rechtsbijstandverzekering Garmerwolde
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij reorganisatie of geschil m.b.t. pensioen. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Inkomen (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (startend vanaf €24,00 oplopend tot €31,55 per maand in mei 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Garmerwolde afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering