Woonverzekering Aalsmeer Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €8,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze pagina achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Aalsmeer. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle erkende aanbieders zoals bijvoorbeeld Europeesche en Turien en Co die schade veroorzaakt door brand, water, storm, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Aalsmeer juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door water, vandalisme, brand, storm, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een beschadigde vloer. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als zonwering of petten? We onderscheiden drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Aalsmeer? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. Meer en meer werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zie je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aegon + London Verzekeringen verkopen deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Zevenhoven verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-aalsmeer


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Aalsmeer? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn inbegrepen. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door waterschade of diefstal. In het geval van een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een defecte magnetron? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Aalsmeer kan zomaar gebeuren. De takjesmethode of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade n.a.v. een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde spullen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en een lekkende leiding. Je kunt last krijgen van een kapotte wasmachine. In veel gevallen wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Incidenteel ondervinden we een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door scheuren in de muur. Doorgaans betreft het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot circa €470.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Aalsmeer
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Op deze pagina tref je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw huis in Aalsmeer gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die matchen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Aalsmeer

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Aalsmeer aanvullen met meerdere handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Wedde afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval aan te raden. Deze extra zekerheid is er in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: zaken als een aquarium of iPhones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een filmcamera en een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls bezit jij al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Aalsmeer

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en letselschade. Voorbeelden zijn een gebroken ruit en kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.350.000 oplopend tot €3.450.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,90 (per maand). Check ook All Risk.

Rechtsbijstandverzekering Aalsmeer
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij bij ontslag en conflict na autoschade. In dat geval is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Werk & Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer-module (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies variëren significant (startend vanaf €34,40 tot wel €25,70 per maand in juni 2024). Het bedrag komt tot stand door het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Aalsmeer vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?