Woonverzekering Nuth Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €6,05 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van onze vergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Nuth. De woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote aanbieders zoals bijvoorbeeld Aegon en Interpolis die schade als gevolg van storm, water, vandalisme, bliksem vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Nuth juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijv. inbraak, diefstal, vandalisme, storm, brand. Dit kan bijv. gaan om een defecte televisie. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als cd-speler of weegschaal? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Nuth? Start à la minute’de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens nemen een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket tref je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ANWB + Independer hanteren deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Nieuweroord verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-nuth


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Nuth? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn gedekt. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door blikseminslag en vandalisme. Bij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade van jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Nuth is altijd een risico. De Flippermethode of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. De kostenpost ten gevolge van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan het huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot / Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van onbruikbare apparatuur. In veel gevallen wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de voorwaarden van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Sporadisch hebben we in Nederland een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Denk maar aan kapotte dakpannen. Meestal is het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €435.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nuth
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hier vind je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog het huis in Nuth zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Nuth

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Nuth completer maken met enkele interessante aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees jij praktische info (of bekijk woonverzekering Maasbommel afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze additionele polis verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een smartphone laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Het gaat hier om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld filmapparatuur en gitaar. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nuth

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om materiële schade en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een deuk in de auto of medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen bieden een dekking van €1.000.000 tot €4.250.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €2,75 per maand. Bekijk ook Allsecur afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Nuth
De module rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict met een bank & in beslag genomen auto e.d.. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn allerlei pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De premies variëren significant (beginnend bij €29,95 tot wel €24,50 p/maand in juli 2024). De prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Nuth online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?