Woonverzekering Nieuweroord Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €4,40 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Met behulp van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Nieuweroord. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle populaire maatschappijen als Aon Direct en SNS die schade door o.a. bliksem, inbraak, storm, vandalisme dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuweroord juni 2024

Middels de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou bijv. water, inbraak, vandalisme, brand, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als tafelkleden of strijkbout? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Nieuweroord? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Generali en London Verzekeringen faciliteren deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Moordrecht verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-nieuweroord


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Hoogeveen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Veel hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring en schade door regen. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Binnen roken of brand in de schoorsteen? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade van jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Nieuweroord kan ook jou overkomen. Openwrikken of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan de woningwordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een overstroming of een kapot aquarium. Een mogelijke schadepost is laminaat dat moet worden vervangen. Meestal worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan ondervinden we een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte regengoot. Vaak betreft het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoog eigen risico tot circa €445.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuweroord
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hier vind je meer informatie. Verzeker direct de woning in Nieuweroord gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor recreatiewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die passen bij jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuweroord

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Nieuweroord nog persoonlijker maken met een paar nuttige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop doorzoek je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Lexmond afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen de moeite. Deze extra modulestaat je bij bij gebroken glas. Advies: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs hebben jullie al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Nieuweroord

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een vlek op een meubel of ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag van €1.200.000 tot wel €3.000.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,85 per maand. Bekijk ook REAAL Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuweroord
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Denk aan reorganisatie of schade of letsel in verkeer. Hierbij is het prettig dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Module werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €30,80 t/m €38,20 per maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Nieuweroord afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering