Woonverzekering Moordrecht Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €6,85 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Via onze vergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Moordrecht. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle bekende maatschappijen zoals bijvoorbeeld Allianz en ING die schade door bijvoorbeeld water, bliksem, inbraak, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Moordrecht juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door o.a. storm, water, vandalisme, brand, diefstal. Je kunt dan denken aan een stukke televisie. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals tafelkleden of tassen? Er zijn in de basis een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Moordrecht? Start meteen met vandaag nog onze vergelijker! In veel gevallen werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Centraal Beheer en ZLM hanteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Maurik verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-moordrecht


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Zuidplas? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een vakantiewoning zijn inbegrepen. Op die manier zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Bekende hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door stormschade en omvallen van bomen. Dankzij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of spelen met vuur? Brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Brandschade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een huisbraak in Moordrecht kan iedereen gebeuren. De Flippermethode of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis handel je af via de opstal, en ontvreemde spullen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan het dak en een kapot waterbed. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare vriezer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed door de opstal/inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Maar zelden hebben we in Nederland een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door lekkage. Vaak betreft het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €650.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Moordrecht
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina tref je meer informatie. Verzeker direct jouw woning in Moordrecht zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die aansluiten op jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Moordrecht

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Moordrecht complementeren met diverse handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna tref je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Kwintsheul afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie de moeite. Deze extra polis verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een mobiele telefoon en een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: dikwijls heb jij ook een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Moordrecht

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een gebroken ruit + kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.300.000 oplopend tot €3.850.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module heb je al vanaf €2,95 per maand. Bekijk ook DAK polis.

Rechtsbijstandverzekering Moordrecht
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Denk aan geschil over een consumentenovereenkomst en afgenomen rijbewijs. Daarbij is het prettig dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies verschillen enorm (beginnend bij €35,75 t/m €25,95 per maand in juli 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Moordrecht online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?