Woonverzekering Bunne Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €6,00 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van onze vergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Bunne. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle populaire verzekeraars zoals DAK en ZLM die schade zoals inbraak, storm, brand, water verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Bunne juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijv. diefstal, water, storm, brand, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als boeken en sjaals? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Bunne? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket tref je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Europeesche en Lancyr bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Bontebok verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-bunne


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Tynaarlo? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als brand en rook. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een oververhitte elektrische deken? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Bunne is altijd een risico. De takjesmethode of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost n.a.v. inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning gaat via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot of een lekkende leiding. Typische schade is een onbruikbare droger. Meestal wordt deze schade gedekt via de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot zonnescherm. Veelal resulteert het in schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot wel €280.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Bunne
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Onderstaand vind je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw woning in Bunne eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (bijv. herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Bunne

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Bunne complementeren met meerdere nuttige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna tref jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Amsterdam-Duivendrecht afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezede moeite. Deze unieke zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: een mooie spiegel en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). We spreken hier van attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een iPad of gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb je al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Bunne

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer en ook ambulancevervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een dekking vanaf €950.000 oplopend tot €4.200.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,65 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Delta Lloyd afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Bunne
Het product rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Denk aan schade die iemand bij jou veroorzaakt en bouw- en verbouwgeschillen. Hierbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 pakketten.

 • Consument (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over verzekering)

De premies zijn zeer wisselend (startend vanaf €38,00 tot wel €24,30 per maand in juli 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Bunne voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering