Woonverzekering Waalre Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €3,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Via de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering voor jouw huis in Waalre. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle erkende maatschappijen waaronder Europeesche en Verzekeruzelf.nl die schade als gevolg van brand, vandalisme, storm, inbraak vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Waalre mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld vandalisme, brand, inbraak, diefstal, water. Denk bijvoorbeeld aan een stukke televisie. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals platenspeler en prothesen(gebit e.a.)? Op dit gebied zijn er 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Waalre? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zie je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren of Interpolis faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Venebrugge verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-waalre


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Waalre? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn inclusief. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Bijna alle hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring en brandblussing. Bij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of gaslekken? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Waalre is niet leuk, maar kan gebeuren. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade n.a.v. inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige regenval of een lek waterbed. Het gevolg kan zijn een kapotte wasmachine. In de regel worden de kosten betaald via de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de voorwaarden van de polis om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte regengoot. Veelal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot circa €330.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Waalre
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Waalre gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Waalre

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Waalre nog persoonlijker maken met een aantal handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop doorzoek jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Steendam afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan vaak interessant. Deze mogelijke verzekering staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan filmapparatuur of een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb jij ook een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Waalre

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een kapotte vaas en het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, van €1.350.000 tot zo’n €3.400.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €4,10 (betaling per maand). Wellicht interessant: Allsecur afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Waalre
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een webshop en conflict met een autodealer. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met bedrijven)
 • Werk & Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf €36,90 oplopend tot €29,05 per maand in mei 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Waalre vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering