Woonverzekering Uithuizermeeden Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €7,05 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Via de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Uithuizermeeden. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle grote aanbieders als ANWB en Interpolis die schade veroorzaakt door vandalisme, bliksem, inbraak, storm dekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Uithuizermeeden juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door onder andere water, storm, vandalisme, brand, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte TV. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als aquarium en schrijfmachine? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Uithuizermeeden? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket tref je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Ditzo + Zelf hanteren zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Terherne verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-uithuizermeeden


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Eemsmond? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) of schroeischade. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een oververhitte elektrische deken? Brand kan iedereen overkomen. De kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Brandschade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een huisbraak in Uithuizermeeden is altijd een risico. Flipperen of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. De kostenpost n.a.v. inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning gaat via de opstal, en gestolen kostbaarheden lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige regenval en een lek waterbed. Een mogelijke schadepost is een ondergelopen kelder. Gewoonlijk wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw actuele polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte gevel. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot wel €320.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Uithuizermeeden
Wil jij een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hieronder bekijk je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw onderkomen in Uithuizermeeden probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die rijmen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Uithuizermeeden

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt de woonverzekering in Uithuizermeeden uitbreiden met extra praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder check je nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Schokland afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is dan de moeite. Deze extra polis verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: een mooie spiegel en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Lees het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een smartphone of kleding. Je bent al gauw oververzekerd: misschien bezit jij al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Uithuizermeeden

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en letselschade. Denk dan aan besmeurde meubels en ook het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf €1.550.000 tot wel €4.850.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,25 (betaling per maand). Wellicht interessant: Reaal polis.

Rechtsbijstandverzekering Uithuizermeeden
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld problemen op het werk of als je iets overkomt in het verkeer. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn allerlei opties.

 • Consument (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf €25,75 oplopend tot €29,55 per maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Uithuizermeeden op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?