Woonverzekering Noordwijk Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €6,60 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Noordwijk. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle erkende bedrijven waaronder De Goudse en Polis Direct die schade door o.a. bliksem, brand, vandalisme, inbraak dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Noordwijk juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is bijv. brand, storm, vandalisme, water, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte computer. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als vloerbedekking en dassen? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Noordwijk? Open meteen de vergelijkingstool. Meer en meer werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket vind je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Avéro Achmea + REAAL Verzekeringen verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Nieuwe Pekela verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-noordwijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Noordwijk? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn verzekerd. Op die manier wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Alle grote hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. schade door storm of ontploffing. Dankzij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of spelen met vuur? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Noordwijk kan ook jou overkomen. De afbreekmethode of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade vanwege diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan de woninghandel je af via de opstal, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Extreme regenval en Een lekkende vaatwasser. Typische schade is laminaat dat moet worden vervangen. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd door de opstal- of inboedelverzekering. Download de condities van de polis en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden ondervinden we een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een kapotte schoorsteen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot wel €665.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Noordwijk
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hieronder tref je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw huis in Noordwijk eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Noordwijk

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: men mag deze woonverzekering in Noordwijk uitbreiden met extra praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand lees jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Lutjewinkel afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezevaak interessant. Deze additionele verzekering verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: een mooie spiegel en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond maakt iets kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een e-reader + viool. Waak voor oververzekering: wellicht heb je al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Noordwijk

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en schade aan personen. Onder andere een kapotte tablet of kosten van een ziekenhuis. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag van €900.000 oplopend tot €2.500.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €2,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Reaal.

Rechtsbijstandverzekering Noordwijk
De module rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. schade die iemand bij jou veroorzaakt en conflict met aannemer. In dat geval is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Werk (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf zo’n €37,80 tot en met €31,45 per maand in juli 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Noordwijk voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?