Woonverzekering Stiens Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €8,25 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Via de vergelijkingstool vind je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Stiens. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke partijen als FBTO en Zelf die schade door o.a. water, bliksem, inbraak, storm afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Stiens juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door o.a. diefstal, brand, storm, water, inbraak. Dit kan bijv. gaan om beschadigingen aan het interieur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als serviesgoed of gereedschap? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Stiens? Start vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In de regel doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zie je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Aegon + Univé zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Slijk-Ewijk verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-stiens


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Leeuwarderadeel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als storm of olie. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een schoorsteenbrand? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Stiens kan ook jou gebeuren. Flipperen of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost naar aanleiding van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan de woningregel je via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot of gesprongen leidingen. Je kunt last krijgen van kapotte apparatuur. Normaliter worden de kosten betaald via de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de condities van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Sporadisch ondergaan wij een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Bijvoorbeeld door losse dakpannen. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot om en nabij de €575.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Stiens
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Op deze pagina stuit je op bruikbare info. Verzeker jouw jouw onderkomen in Stiens eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Stiens

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Stiens aanvullen met meerdere belangrijke aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind je handige info (of bekijk woonverzekering Rheezerveen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is in dat geval de moeite. Deze additionele moduleis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: spiegels, aquaria of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Een vaas laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur en een verrekijker. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Stiens

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte vaas + kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf €1.350.000 tot wel €2.750.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,50 per maand. Bekijk ook BLG wonen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Stiens
De rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij conflict met een webshop en bij aankoop van een huis. Daarbij is het prettig dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Module Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Module verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (beginnend bij €29,85 tot en met €32,05 p/maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Stiens online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering