Woonverzekering Driel Opstal- en inboedelverzekering, al voor €4,15 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Met behulp van deze pagina achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Driel. Zo’n woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle populaire maatschappijen als Europeesche en Verzekeruzelf.nl die schade veroorzaakt door brand, water, inbraak, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Driel mei 2024

Met een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door o.a. water, storm, brand, diefstal, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. schade aan kleding. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als potten en kleding? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Driel? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders nemen een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Allianz + Reaal hanteren zulke pakket verzekeringen. Check ook: Delden verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-driel


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Overbetuwe? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn verzekerd. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als storm of plundering. Dankzij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een defecte magnetron? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Schade van roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Driel kan iedereen gebeuren. Gaatjes boren of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. Jouw schade naar aanleiding van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken handel je af d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag of gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is defecte apparatuur. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Open de polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms ondervinden we een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door lekkage. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoger eigen risico oplopend tot €430.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Driel
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Onderstaand tref je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw woning in Driel eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Driel

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Driel completer maken met meerdere interessante aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder bekijk je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Bloemendaal afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie de moeite. Deze unieke modulebetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: aquaria, spiegels en iPads worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module is er voor een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een fotocamera & een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: misschien bezit jij al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Driel

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank en ook kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, van €1.000.000 tot ruim €3.400.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,50 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Zelf dekking.

Rechtsbijstandverzekering Driel
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. bij ontslag en conflict over pensioenuitkeringen. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. studiefinanciering)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf €24,70 tot €30,35 per maand in mei 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Driel voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering