Woonverzekering Hoogblokland Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €4,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Hoogblokland. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle grote bedrijven als Huis In Eén Verzekeringen en Zelf die schade veroorzaakt door water, brand, vandalisme, bliksem vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hoogblokland juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijv. inbraak, water, storm, diefstal, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om beschadigingen aan het interieur. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als tafelkleden en sportuitrusting? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Hoogblokland? Begin direct met à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket vind je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Aanbieders als EAG Assuradeuren en Polis Direct werken met deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Hendrik-Ido-Ambacht verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hoogblokland


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Giessenlanden? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn afgedekt. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Bekende hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als schade door storm en olie. Dankzij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een oververhitte elektrische deken? Brand is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade van jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Hoogblokland is altijd een risico. De gaatjesboormethode of sloten hacken, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade door inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Veel neerslag of een kapotte kit voeg. Een mogelijke schadepost is schade aan het dak. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd door de opstal- of inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte regengoot. Veelal is het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €670.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Hoogblokland
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hier vind je een aantal stappen. Verzeker à la minute de woning in Hoogblokland probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle polissen die rijmen met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Hoogblokland

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Hoogblokland nog persoonlijker maken met meerdere interessante aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop vind je nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Genemuiden afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval het overwegen waard. Deze extra zekerheid is er in het geval je van schade aan de glazen. Let op: spiegels, aquaria of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle denkbare schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een iPad of sportuitrusting. Waak voor oververzekering: mogelijk heb jij ook een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hoogblokland

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en persoonlijk letsel. Denk dan aan een deuk in de auto en ook geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten staan jou bij vanaf zo’n €1.300.000 tot €4.300.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,05 (per maand). Check ook Delta Lloyd dekking.

Rechtsbijstandverzekering Hoogblokland
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij pensioenuitkering & conflict met verhuurder. Dan is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeersconflicten (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies per maand variëren significant (startend vanaf €24,60 tot en met €38,10 p/maand in juli 2024). Het bedrag hangt af van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Hoogblokland afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering