Woonverzekering Handel Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €5,55 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering voor jouw huis in Handel. Jouw woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke partijen zoals Europeesche en Klaverblad die schade zoals storm, bliksem, water, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Handel juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld brand, storm, water, diefstal, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een kapotte koelkast. De definitie van inboedel is alle spullen die “los” staan in jouw woning. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als kapstok of jacks? Op dit gebied zijn er 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Handel? Begin direct met à la minute’onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens nemen een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Aegon + Klaverblad faciliteren deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Goënga verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-handel


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Gemert-Bakel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de carport zijn verzekerd. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en vandalisme. Via een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of spelen met vuur? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Handel kan ook bij jou thuis gebeuren. De afbreekmethode of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis handel je af via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui of gesprongen leidingen. Typische schade is een kapotte wasmachine. Normaliter worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de voorwaarden van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zo nu en dan ondervinden we een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Denk maar aan missende dakpannen. Veelal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot wel €265.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Handel
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hieronder vind je meer informatie. Verzeker vandaag nog de woning in Handel eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Handel

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Handel complementeren met enkele nuttige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand lees jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Eelderwolde afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval het overwegen waard. Deze extra zekerheid staat garant bij gebroken glas. Vergeet niet: spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een smartphone & een verrekijker. Let op oververzekering: dikwijls bezit jij al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Handel

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon & geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking vanaf €1.250.000 tot €4.250.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €2,80 per maand. Bekijk ook Reaal.

Rechtsbijstandverzekering Handel
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan reorganisatie en verkeersongeluk. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan allerlei varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf zo’n €25,90 tot €34,65 per maand in juli 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Handel voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering