Woonverzekering Goënga Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €8,55 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Goënga. De woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars waaronder BLG wonen en nowGo die schade door o.a. storm, brand, vandalisme, inbraak afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Goënga mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld diefstal, storm, vandalisme, inbraak, brand. Dit kan bijv. gaan om een stukke koelkast. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als kapstok of overjassen? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Goënga? Start meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Allianz + OHRA bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Foxwolde verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-goenga


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Súdwest-Fryslân? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn afgedekt. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schadeposten als brand of poging tot inbraak. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een oververhitte elektrische deken? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Schade van spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Goënga kan ook jou overkomen. Insluipen of hengelen, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade door inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld via de opstal, en gestolen spullen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Storm of Een kapotte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn vochtplekken op de buur. Normaal gesproken worden de kosten betaald middels de opstal- of inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Heel soms hebben we in Nederland een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn ontbrekende dakpannen. Doorgaans betreft het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot circa €450.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Goënga
Direct een woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Onderstaand stuit je op meer informatie. Verzeker meteen de woning in Goënga gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle polissen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Goënga

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Goënga complementeren met verschillende praktische aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Doenrade afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen de moeite. Deze mogelijke verzekering is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: een mooie spiegel en tablets tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Check in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Tevens wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een e-reader + drumstel. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs hebben jullie al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Goënga

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een deuk in de auto + medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.050.000 tot €4.350.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €2,50 (per maand). Check ook ING dekking.

Rechtsbijstandverzekering Goënga
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij sociale wetgeving of schade of letsel in verkeer. Dan is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit grofweg 4 opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Werk & Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De premies per maand lopen sterk uiteen (beginnend bij €32,05 tot en met €27,20 per maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Goënga op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?