Woonverzekering Foxwolde Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €6,00 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze website ontdek je de beste woonverzekering voor jouw huis in Foxwolde. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire maatschappijen als bijv. Bruns ten Brink en London Verzekeringen die schade als gevolg van inbraak, bliksem, brand, vandalisme vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Foxwolde mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door water, brand, diefstal, inbraak, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een beschadigde vloer. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als koffiezetapparaat of sofa? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Foxwolde? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket tref je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als ANWB en Lancyr hanteren deze pakket verzekeringen. Check ook: Ellertshaar verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-foxwolde


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Noordenveld? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. bliksem of smeltschade. Via een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of vlam in de pan? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Foxwolde kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Storm of een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn een kapotte droger. Meestal worden de kosten betaald d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in de muur. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een hoog eigen risico die oploopt tot €465.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Foxwolde
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hier stuit je op een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw huis in Foxwolde zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die passen bij jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Foxwolde

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Foxwolde uitbreiden met extra belangrijke aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering de Lutte afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is dan geen gek idee. Deze additionele zekerheid staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: spiegels en smartphones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module is er voor vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera of jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb jij ook een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Foxwolde

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en letselschade. Onder andere een onbruikbare bank of kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een dekking beginnend bij €1.200.000 tot wel €3.600.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,95 p/maand. Ga verder naar ABN AMRO polis.

Rechtsbijstandverzekering Foxwolde
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. bij ontslag & conflict bij het bouwen van een huis. Dan kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De premies per maand verschillen enorm (beginnend bij €31,35 tot wel €30,00 p/maand in mei 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Foxwolde vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?