Woonverzekering Bennekom Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,20 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze website ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Bennekom. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire partijen zoals Huis In Eén Verzekeringen en Univé die schade zoals bliksem, brand, vandalisme, inbraak vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Bennekom juli 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door onder andere diefstal, inbraak, vandalisme, brand, water. Je moet dan denken aan bijv. schade aan kleding. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals tafelkleden of lingerie? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Bennekom? Gebruik hiervoor vandaag nog onze vergelijker! In de regel gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz en Reaal zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Axel verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-bennekom


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Ede? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. De meeste hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. brand en brandblussing. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een defect strijkapparaat? Brand in huis is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade van jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Bennekom kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt vanwege inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis gaat via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Extreme regenval of Een lekkende vaatwasser. Een mogelijke schadepost is een kapotte wasmachine. Gewoonlijk wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de laatste polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in de muur. Veelal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoog eigen risico tot om en nabij de €360.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Bennekom
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Onderstaand bekijk je een aantal stappen. Verzeker direct het huis in Bennekom gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Bennekom

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Bennekom complementeren met enkele nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina check je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Zegveld afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen de moeite. Deze additionele modulestaat garant in het geval je van schade aan de glazen. Advies: spiegels, aquaria of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een laptop laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een fotocamera en gitaar. Waak voor oververzekering: mogelijk beschik je al over een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Bennekom

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan vlekken op kleding en fysiotherapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag van €1.000.000 tot zo’n €4.300.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,70 per maand. Bekijk ook Huis In Eén Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Bennekom
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict met bedrijven & conflict met de buren. Hierbij is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan grofweg 4 opties.

 • Consumenten-module(bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf circa €29,55 tot wel €36,25 per maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Bennekom afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering