Woonverzekering Westknollendam Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €6,75 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze website vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Westknollendam. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle grote partijen als bijv. HEMA en Univé die schade als gevolg van bliksem, brand, storm, water vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Westknollendam juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld storm, vandalisme, water, diefstal, brand. Dit kan bijv. gaan om schade aan muziekinstrumenten. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als vazen of zonnepanelen? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Westknollendam? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket tref je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Centraal Beheer en Verzekeruzelf.nl faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Wapenveld verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-westknollendam


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Zaanstad? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. bliksem of rook. In het geval van een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of vlam in de pan? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Westknollendam kan iedereen gebeuren. Flipperen of Lock picking, er zijn allerlei opties. Schade vanwege een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval en Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn defecte apparatuur. Gewoonlijk wordt dit afgedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Open de condities van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Denk maar aan beschadigde gevel. Doorgaans resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico oplopend tot €540.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Westknollendam
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Onderstaand bekijk je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw huis in Westknollendam moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die matchen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Westknollendam

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: je kunt de woonverzekering in Westknollendam nog persoonlijker maken met een paar praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina bekijk jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Tirns afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze additionele moduleis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: aquaria, spiegels en tablets worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een tablet + gitaar. Let op oververzekering: dikwijls bezit jij al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Westknollendam

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet of fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.550.000 tot €2.700.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,00 (per maand). Check ook Allsecur polis.

Rechtsbijstandverzekering Westknollendam
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld medische fout en verkeersongeluk. In dat geval is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies per maand schommelen nogal (vanaf circa €25,50 tot wel €34,10 p/maand in juni 2024). Het bedrag komt tot stand door de grootte van het pakket, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Westknollendam voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?