Woonverzekering Eastermar Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €6,90 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze website achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Eastermar. De woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle grote maatschappijen zoals Generali en InShared die schade zoals water, storm, inbraak, bliksem vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Eastermar juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door water, vandalisme, storm, brand, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een gestolen laptop. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als lampen of kinderwagen? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Eastermar? Open meteen de woonverzekeringstool. Meestal doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens nemen een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket vind je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals De Goudse of SNS zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Diemen verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-eastermar


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Tytsjerksteradiel? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn afgedekt. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als schade door wateroverlast en schroeischade. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een oververhitte frituurpan? Brand in huis kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Eastermar is altijd een risico. De Bulgaarse methode of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. De kostenpost vanwege diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval / loslatende kit. Een mogelijke schadepost is onbruikbare apparatuur. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Bijvoorbeeld door een kapot dak. Meestal resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot wel €610.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Eastermar
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Op deze pagina tref je een aantal stappen. Verzeker direct jouw onderkomen in Eastermar eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Eastermar

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Handig: je kunt de woonverzekering in Eastermar uitbreiden met diverse belangrijke aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder check je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Bornwird afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze nieuwe polis betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: aquaria, spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een smartphone of viool. Je bent al gauw oververzekerd: misschien beschik je al over een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Eastermar

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en schade aan personen. Voorbeelden zijn een gebroken ruit & ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een dekking variërend van €1.000.000 tot zo’n €4.200.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €2,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Bruns ten Brink.

Rechtsbijstandverzekering Eastermar
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. pensioenen of conflicten over huur. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden meerdere mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenuitkering)
 • Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer-module (bijv. verhalen van schade)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf circa €31,35 tot en met €33,85 per maand in juni 2024). Deze prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Eastermar afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering