Woonverzekering Brantgum Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,50 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze website stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Brantgum. Een woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle populaire partijen zoals bijvoorbeeld ABN AMRO en Unigarant die schade als gevolg van water, inbraak, vandalisme, bliksem afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Brantgum juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld storm, inbraak, diefstal, vandalisme, brand. Je kunt dan denken aan schade aan je smartphone. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als radio of sportuitrusting? Er zijn in de basis drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Brantgum? Start vandaag nog onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Avéro Achmea + OHRA werken met zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Beuningen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-brantgum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Dongeradeel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn afgedekt. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als storm of roet. Bij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een kapotte föhn? Brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Brantgum is altijd een risico. Flipperen of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt ten gevolge van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis handel je af middels de opstal, en gestolen spullen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater of gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is een kapotte droger. Normaal gesproken worden de kosten betaald d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte ruiten. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot wel €565.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Brantgum
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Brantgum gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Brantgum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Advies: jij mag de woonverzekering in Brantgum uitbreiden met additionele interessante aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina bekijk jij handige info (of bekijk woonverzekering Achtmaal afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie de moeite. Deze nieuwe verzekering betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een spiegelreflexcamera en een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb jij ook een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Brantgum

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan kapotte apparatuur of ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.450.000 oplopend tot €3.050.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,00 p/maand. Ga verder naar Europeesche.

Rechtsbijstandverzekering Brantgum
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij een product dat je gekocht hebt of conflict met een schadehersteller. In dat geval is het prettig dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit grofweg 4 modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf €27,85 tot wel €26,95 per maand in juli 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Brantgum op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering