Woonverzekering Europeesche

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Via deze pagina vind je de beste woonverzekering van Europeesche. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle erkende verzekeraars als ANWB en London Verzekeringen die schade als gevolg van inbraak, vandalisme, brand, storm dekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Goedkope inboedelverzekering Europeesche maart 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door bijv. brand, inbraak, water, diefstal, storm. Je moet dan denken aan bijv. een defecte televisie. De definitie van inboedel is alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als uurwerken of petten? Er zijn in de basis drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goedkope inboedelverzekering van Europeesche? Start à la minute’de woonverzekeringstool. Meer en meer doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Generali of Klaverblad verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Delta Lloyd.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn verzekerd. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Veel van de hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door hagelschade en smeltschade. Via een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.

Brandverzekering

In huis roken of een kapotte föhn? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Brandschade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.

Inbraak en diefstal

Een inbraak in jouw huis kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. Schade n.a.v. inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken loopt via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden gaan via jouw inboedelverzekering.

Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan het dak of een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. In veel gevallen wordt deze schade gedekt met jouw inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.

Schade door storm

Incidenteel hebben we in Nederland een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Denk maar aan lekkage. Meestal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico oplopend tot €595.

Eenvoudig een goedkope Europeesche woonverzekering afsluiten
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hierna vind je bruikbare info. Verzeker jouw jouw woning met Europeesche eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning veilig? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die in lijn zijn met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket van Europeesche

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Adviezen: men mag deze Europeesche woonverzekering complementeren met additionele praktische aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek jij nuttige details (of bezoek info over Culemborg, Kampen en Staphorst).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in dat geval de moeite. Deze unieke dekkingbetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: een mooie spiegel en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

  • jouw kind fietst tegen een auto aan
  • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
  • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg. Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera & een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls hebben jullie al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering van Europeesche

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een kapotte tablet + therapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.350.000 tot wel €3.050.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,90 (per maand). Check ook Bruns ten Brink.

Europeesche Rechtsbijstandverzekering
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan geschil met school van de kinderen & conflict over reparatie auto. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 modules.

   • Consumentenzaken (bijv. conflict met een bank)
   • Inkomensconflicten (bijv. bijstandsuitkering)
   • Module Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
   • Verkeersconflicten (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (startend vanaf €34,45 oplopend tot €26,80 per maand in maart 2024). Het tarief komt tot stand door de modules, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Europeesche afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering